NAPOVEDNIK

10. 4. 2020

ODPOVEDANO! Doomas, The Canyon Observer, Morost

Klub Jedro, Medvode
Organizator: Klub Jedro

V času aktualnih razmer v Sloveniji kot javni zavod dosledno upoštevamo navodila pristojnih državnih in lokalnih organov. Zadnja odredba, ki jo je sprejel minister za zdravje dne 9. 3. 2020, se nanaša na prepoved zbiranja na zaprtih javnih prostorih z več kot 100 obiskovalci. V skladu z Odredbo in priporočili Občine Medvode, v Javnem zavodu Sotočje Medvode odpovedujemo vse redne termine vadb, rekreacije, jezikovne in ostale tečaje v vseh objektih, ki so v upravljanju Javnega zavoda Sotočje Medvode (Športna dvorana Medvode – po urnikih bo obratovala le velika dvorana, Kulturni dom Medvode, Klub Jedro, Rojstna hiša Jakoba Aljaža) ter prireditve, predvidene v mesecu marcu in začetku aprila.
DOOMAS
- Death Doom Metal iz Slovaške! 
https://doomasofficial.bandcamp.com/ 

THE CANYON OBSERVER:
Ta peterica skrbi za glasbeno spremljavo vaših najhujših nočnih mor, veličastne apokalipse, ki nas čaka, ali tradicionalnega nedeljskega kosila z družino. Vse je isto. Njihov eksperimentalen zvok prepleta delikatne in atmosferične dele z besno, neposredno kombinacijo black metala, dooma in sludga. Ko ga v živo podkrepijo nepredirna megla in zaslepljujoči stroboskopi, vas čaka težko, grozeče potovanje. Visceralno potovanje, ki ga niti puhaste muce ne morejo omiliti. Svoj kritiško hvaljeni prvenec "FVCK" so izdali leta 2015, ko so igrali po vsej Evropi in celo na Kubi. Vedno zvedava ekipa je zdaj pripravila nekaj novega – na drugem albumu "NØLL" se poglobijo v glasbeno eksperimentiranje in zvrtinčijo v brezno človeških duš ter svoje okolice. Vstopite: "Tam je. Nič ni."
https://kaparecords.bandcamp.com/album/n-ll

MOROST:
Morost je Ljubljanska tehnična zasedba, ki konponira v extremnem metalu. Njim značilne nelogične harmonije se prepletajo z death, doom, progressive black atmosfero, ter se vedno znova obračajo v beg pred absurdi. Prvenec "Solace in Solitude" je dobro sprejet med poznavalci, trenutno pa je bend v procesu snemanja drugega dolgometražnega abuma. Na konceru lahko pričakujemo degustacijo trpljenja ki prihaja.
https://morost.bandcamp.com/

SORODNE VSEBINE:
22. 9. 2014Morost - Solace in Solitude / Recenzije
KONCERTI & FESTIVALI
5. 6. 2020
ODPOVEDANO! Petroleum Beat Festival 2020
Expano, Murska Sobota
7. 6. 2020
ODPOVEDANO! Elder, Duel, High Reeper
Rockhouse Bar, Salzburg, Avstrija
8. 6. 2020
ODPOVEDANO! Elder
Arena, Dunaj, Avstrija
9. 6. 2020
ODPOVEDANO! Guns N' Roses
Ernst Happel Stadion, Dunaj
10. 6. 2020
ODPOVEDANO! Elder
Vintage Industrial Bar, Zagreb, Hrvaška
11. 6. 2020
STREAM: The Canyon Observer
Kino Šiška, Ljubljana