Na današnji dan
1981
AC/DC so izdali svoj osmi album For Those About to Rock (We Salute You)
NAGRADNE IGRE
Traja do: 22. 11. 2017
PARTNERJI
Specialisti za Metal!
Letni koncertni cikel

NOVICE

23. 11. 2017

Organizatorji festivala Winter Days of Metal sporočajo:

»Dragi prijatelji,
čakanja je konec. Veseli smo, da lahko objavimo zadnje nastopajoče glasbene skupine, ki se nam bodo pridružile na festivalu Winter Days of Metal 2018.

Naše največje presenečenje je glasbena skupina, katere glavni cilj je igranje glasbe, ki ustvari vzdušje vsi za enega, eden za vse; s svojo glasbo želijo pritegniti prav vse poslušalce, da se jim pridružijo in seveda, da uživajo v njihovi glasbi. In vse to počnejo že od leta 1996! Dropkick Murphys! Skupina ni ravno ekskluzivno v metal žanru, so pa vseeno zelo zanimiva in več kot pričakovana popestritev našega festivalskega line-upa, ki je seveda v prvi vrsti namenjen zimi in zimski zabavi! Sami zase pravijo, da v pravem vzdušju postanejo obiskovalci oz.poslušalci in nastopajoča glasbena skupina; ali z drugimi besedami, njihov oder in njihov mikrofon je tudi vaš. Si upate preizkusiti to tezo?

Drugo presenečenje - skupina Ahab se nam bo prav tako pridružila na odru festivala WDoM 2018! Skupina praznuje že desetletje dooma in melanholije. Ne gre jih zamuditi!

Iz mrzlega severa se nam bo pridružila tudi vojska šestih Islandcev in nas popeljala naravnost v boj! Tukaj so Skálmöld!!! Ker mi vemo, da prave zgodbe o Vikingih lahko pripovedujejo le sami Vikingi! Pridružite se jim v boju!

In to še ni vse! Kaj pravite na najstarejši kitajski black/death metal? Legenda pravi, da je nekje na začetku tisočletja vstalo nekaj kitajskih lordov black metala. Vedeli so, da so na pravi poti in ime jim je bilo Ritual Day. Pripravite se na udarno dozo metala naravnost iz Kitajske!

In nenazadnje so tukaj še Endezzma - the world known as death, kot si sami pravijo. Niste prepričani? Obstaja le en način, da se prepričate na lastne oči.

Vstopnice so na voljo tukaj. Prav tako so še vedno na voljo cenovno resnično ugodni paketi, ki ponujajo nepozabne počitnice na smučišču Vogel ali v Vodnem Parku Bohinj; rezervacije pa so možne na tej povezavi.

Se vidimo na WDoM 2018!«

23. 11. 2017

Dethrone the Corrupted predstavljajo besedilni video za single A Hymn to Madness, ki bo naslednje leto izšel na albumu Sintrophia.
23. 11. 2017

Nemške thrash metal legende Accu§er bodo 26. januarja pri Metal Blade Records izdale novi studijski album z naslovom The Mastery. Tukaj si že lahko ogledate besedilni video za otvoritveno skladbo in prvi single Mission: Missile.

Tracklista je sledeča:
Mission: Missile
The Real World
Solace in Sorrow
Time for Silence
My Skin
Catacombs
Mourning
Ruthless
Into the Black
The Mastery

23. 11. 2017

The Dead Daisies so objavili obširno reportažo z nedavnega obiska Japonske z naslovom Live & Louder In Japan, ki si jo lahko v celoti ogledate spodaj.

Na tej povezavi je na voljo tudi posnetek njihovega nastopa na letošnjem Woodstock Festivalu na Poljskem.

23. 11. 2017

Arkona so objavili dražilnik za prihajajoči studijski album z naslovom Khram, ki bo izšel 19. januarja pri založbi Napalm Records.

23. 11. 2017

Preko Revolvermag.com lahko že v celoti prisluhnete novemu albumu hardcore superskupine Sect z naslovom No Cure For Death, ki izide jutri pri založbi Southern Lord Recordings.

23. 11. 2017

Švedski heavy rockerji Långfinger predstavljajo videospot za skladbo Say Jupiter z aktualnega studijskega albuma z naslovom Crossyears, izdanega septembra lani pri založbi Small Stone Records.23. 11. 2017

Tukaj lahko prisluhnete skladbi Crowns Are Inherited, Kingdoms Are Earned z debitantskega albuma nemške death metal zasedbe Asphodelos z naslovom The Five Rivers Of Erebos, ki bo izšel jutri pri založbi MDD Records.

ZADNJE OBJAVE
KONCERTI & FESTIVALI
23. 11. 2017
Vulture Industries, Morost
Orto Bar, Ljubljana
23. 11. 2017
Shameless
Bluesiana, Velden, Avstrija
24. 11. 2017
The Stone, Srd, Grob
Mladinski center Postojna
24. 11. 2017
Metaljot Raspaljot Vol. 7: The Canyon Observer, Amalgam, Jegulja, Inhibis, Neo-Cymex
ŠMOCL, Laško
24. 11. 2017
Fuzzfest Vienna 2017
((szene)), Dunaj, Avstrija
24. 11. 2017
Broken Lock, Edge Of Sins, Maskardh
TrainStation SubArt, Kranj