Na današnji dan
2011
Amon Amarth izdajo svoj osmi album Surfur Rising
PARTNERJI
Oddaja z metal muziko
Specialisti za Metal!
Letni koncertni cikel

NOVICE

1. 2. 2017

Znani vsi nastopajoči na festivalu Winter Days of Metal

Znani so vsi nastopajoči na festivalu Winter Days of Metal, ki se bo odvijal od 19. do 25. marca v Bohinjski Bistrici, prav tako je znan tudi točen dnevni razpored.

»Po več letih ustvarjanja enega od naših najbolj prepoznavnih poletnih festivalov, MetalDays, izkušena ekipa poletnih metalskih počitnic piše novo zgodbo: zgodbo zimskega metal festivala Winter Days of Metal! Festivalska noviteta na naših tleh bo potekala med 19. in 25. marcem 2017 v Bohinjski Bistrici. Ekipa, ki je že večkrat dokazala, da se z dobrim konceptom in kvalitetno izvedbo lahko doseže marsikaj, tokrat pripravlja pravi zimski metal odklop z vidnejšimi imeni metal glasbe: že napovedanim Destruction, Flotsam & Jetsam, Taake, Belphegor, Shining, Draconian, Holy Moses, Disharmonic Orchestra in drugim se bodo pridružili še glasni in težki Malignant Tumour, Serious Black, Trash Talk, Youth Man, Tomcat in Minotauro.

V objemu prelestne narave Bohinjske doline, pod najvišjo slovensko goro, v bližini Bohinjskega jezera se nahaja Bohinjska Bistrica, od letos dalje zimsko pribežališče za ljubitelje metal glasbe iz vsega sveta. Večerni koncerti bodo potekali v tamkajšnji dvorani Danica – obeta se pet hrupnih in glasnih večerov, pet noči headbanganja, moshanja in druženja z (drugimi) ljubitelji najtežje glasbene zvrsti na svetu.

Od danes na voljo dnevne vstopnice (29 € + provizija), Winter Days of Metal ponuja tudi festivalsko vstopnico (5 koncertnih večerov) in all inclusive počitniške pakete.

Z vašo najljubšo glasbo boste na festivalu Winter Days of Metal lahko združili raznolike zimske aktivnosti – spuščanje po naravnem snegu smučišča Vogel ali dnevni počitek v Vodnem parku Bohinj. Izbira je vaša – pakete z nastanitvijo si lahko zagotovite glede na vaše želje.
Za tiste, ki pa bi svoje zimske počitnice preživeli »le« ob glasbi, pa so na voljo tako festivalske vstopnice po ceni 89 € (+ provizija), od danes dalje pa so na voljo tudi dnevne vstopnice po ceni 29 € (+ provizija). Festivalske in dnevne vstopnice pa so od danes dalje na voljo tudi na eventim.si.

Zakaj bi na festivalih uživali samo poleti? Uživajte v jasnih zimskih dneh in dolgih, temnih zimskih nočeh z vašo najljubšo glasbo na festivalu Winter Days of Metal!«

Razpored nastopajočih po dnevih:
ponedeljek, 20. 3. 2017
Shining
Serious Black
Malignant Tumour
Tomcat
Total Annihilation

torek, 21. 3. 2017
Belphegor
Disharmonic Orchestra
Trash Talk
Youth Man
Layment

sreda, 22. 3. 2017
Destruction
Holy Moses
Metalsteel
Minotauro
Mist

četrtek, 23. 3. 2017
Taake
Draconian
Dead Lord
The Devil
Rest In Fear

petek, 24. 3. 2017
Flotsam & Jetsam
Orden Ogan
Dew Scented
Izegrim
Morana

SORODNE VSEBINE:
29. 3. 2017Winter Days Of Metal, 3. dan / Galerija
27. 3. 2017Winter Days of Metal 2017 / Reportaže
KONCERTI & FESTIVALI
28. 3. 2024
Inferno Metal Festival 2024
Rockefeller / John Dee / Sentrum Scene, Oslo, Norveška
28. 3. 2024
KoD: Glista, Prototype 5, Black Camo
Menza pri koritu, Metelkova, Ljubljana
29. 3. 2024
Šišmiš razpaljotka vol. IV: Vulvathrone, Morywa, Sovrag
Dvorana Gustaf, Pekarna, Maribor
29. 3. 2024
Penitenziagite, Guattari, Relentless Youth
Mostovna, Solkan, Nova Gorica
30. 3. 2024
Dark Easter Metal Meeting 2024
Backstage, München, Nemčija
30. 3. 2024
Ceppino Death Fest Vol. 3
Black Inside, Lonate Ceppino, Italija