Na današnji dan
2015
Unleashed izdajo svoj dvanajsti album Dawn of the Nine
NAGRADNE IGRE
PARTNERJI
Oddaja z metal muziko
Specialisti za Metal!
Letni koncertni cikel

NOVICE

11. 3. 2016

Deck Janiels bodo v četrtek izdali svoj drugi album

V okviru Kadilnice of Death se obeta poseben večer za vse ljubitelje pristnega starega rokenrola, saj Kamničani Deck Janiels s ponosom napovedujejo release party svoje nove studijske plošče, ki se bo v obliki koncerta odvil 17. marca v Orto Baru. Fantje so namreč tekom lanskega leta pridno pilili material in posneli svoj drugi album, ki nosi prikladno ime II. Ta bo izšel na vinilni plošči in v digitalni obliki, poleg članov banda pa so se pri snemanju podpisali še Gilian Adam, Matevž Kraševec, Rado Černe in Miha Nedoh. Da bo večer še nekaj bolj posebnega, vam bodo Deck Janiels na koncertu, kjer se jim bo na odru kot gost na bas kitari pridružil tudi Žiga Jerič, v celoti odigrali obe studijski plošči, kar jim lahko povrnete s podporo izpod odra in nakupom katerega izmed albumov ali drugega merchandisea.
Za ogrevanje bodo poskrbeli njihovi hard'n'heavy prijatelji, v Ljubljani situirani mačji pritepenci z vseh vetrov – Tomcat!
Vrata zgornje koncertne dvorane Orto Bara se bodo na dan dogodka odprla ob 21h, koncertni del večera pristnega umazanega old school rocka pa se bo začel okoli 21:30. Cena vstopnice za koncert znaša standardne 4 € oziroma brezplačno s KoD člansko izkaznico.
Ker se bo isti večer v hali Kadilnice odvil koncert Happy Ol' McWeasel, bo četrtkov metal večer tokrat potekal zgoraj v klubu, vstop pa je po koncertu brezplačen!

SORODNE VSEBINE:
17. 4. 2019V Orto Bar prihajajo Simptomi / Novice
KONCERTI & FESTIVALI
24. 4. 2024
Srd, Ater Era, Britof, Ayd
Orto Bar, Ljubljana
24. 4. 2024
Marduk, Origin, Doodswens
Revolver Club, San Donà di Piave, Italija
25. 4. 2024
Godspeed You! Black Emperor
Kino Šiška, Ljubljana
25. 4. 2024
Srd, Ater Era, Britof, Prater
Klub Močvara, Zagreb, Hrvaška
26. 4. 2024
The Swampnosis: A Gram Trip, Hrmülja, Lord Drunkalot
Klub Močvara, Zagreb, Hrvaška
26. 4. 2024
LOYAL TO NONE vol. two
MC Gornja Radgona, Gornja Radgona