NOVICE

18. 12. 2015

X-Mas Massacre s Space Unicorn on Fire in Silent Pray

Dirty Skunks sporočajo: »Juhuhu, božič je že skoraj tu! Koga briga … Važno je, da je naslednji petek dela, šole in faksa prost dan in ga zato lahko 24. decembra, na posebnem četrtkovem metal večeru Kadilnica of Death, zažuramo, kot se za metalce spodobi! Leto je namreč naokoli in napočil je čas za skrunjenje vsega svetega s tradicionalnim dogodkom X-Mas Massacre!
V ta namen se k nam v goste ponovno vračajo medzvezdni jebači Space Unicorn on Fire, ki so znani po tem, da s svojim šovom vedno poskrbijo za odlično žurko. Tokrat v svojem repertoarju obljubljajo še nekaj prav posebnih presenečenj, tako da njihovega koncerta res ne gre zamuditi!
Za ogrevanje bodo poskrbeli iz pepela vzdignjeni novogoriški melodični heavy/power metalci Silent Pray, ki so s svojim osvajalskim pohodom dobre glasbe žejnih ušesnih brbončic vsenaokrog začeli šele dobro leto nazaj. Tokrat se bodo ljubljanski publiki predstavili prvič, zato ne zamujajte!
Vrata koncertne dvorane v zgornjem nadstropju Orto Bara bomo namreč odprli ob 21:30, kmalu zatem pa bodo s svojim nastopom že pričeli Silent Pray. Za njimi bo na oder po mlečni cesti pridrčala vroča peterica, ki sliši na ime Space Unicorn on Fire, in vas s svojim soničnim rajcanjem popeljala v drugo galaksijo!
Cena vstopnice za koncert znaša standardne 4 € oziroma brezplačno s KoD člansko izkaznico, na metal večeru v hali Kadilnice pa kot ponavadi vstopnine ni! Tam bo kot vedno metal večer potekal od 21h dalje, tokrat ponovno pod budnimi očmi selektorja Ropea (Everything Goes). Po koncertu pa nas bo obiskal še dobri stari Metal Dedek Mraz, ki bo vse pridne metalce nagradil z darili, obdarovanci pa mu hvaležnost seveda lahko izkažete tudi s kakim pivom!
Se vidimo na blasfemičnem praznovanju prihajajočega novega leta!«

SORODNE VSEBINE:
2. 1. 2013Space Unicorn On Fire / Reportaže
KONCERTI & FESTIVALI
25. 5. 2018
Count Raven, Jack Frost, Sarcasm Syndrome, Angor
Viper Room, Dunaj, Avstrija
25. 5. 2018
Tomcat, Charlie Butter Fly
Rock Bar Down Town, Kranj
25. 5. 2018
The Cruel Intentions, Speed Stroke, The Lethal Idols
Grind House, Padova, Italija
25. 5. 2018
Kramp Fest
Bajer, Godovič
25. 5. 2018
Petroleum Beat Festival 2018
Speedway stadion, Petišovci pri Lendavi
26. 5. 2018
Milady Metal Fest 2018
Arci Tom, Mantova, Italija