NOVICE

2. 10. 2019

Jutri se pričenja 8. sezona Kadilnice of Death

Dirty Skunks sporočajo: »V Orto Baru bo ponovno zakajeno, kajti cikel metal večerov Kadilnica of Death se 3. oktobra vrača s svojo 8. koncertno sezono, ki jo bomo tradicionalno začeli z brezplačnim otvoritvenim žurom, za katerega bodo poskrbele tri domače zasedbe!
Za začetek nas bo v verige vklenil in k odru priklenil izolski hipnotični doom metal duo Chains, ki po celi seriji izdanih EP-jev trenutno pripravlja svoj drugi dolgometražni plošček.
Za njimi se bo na odru Orta prvič predstavila mlada mariborska skupina Taste of Plague, ki se žanrsko nerada opredeljuje, saj v svoji glasbi meša black metal, death metal, slam in deathcore elemente.
Za vrhunec večera pa bodo poskrbeli stari znanci Kadilnice of Death, ljubljanska thrash artilerija Panikk, ki bo s svojimi soničnimi rafali prerešetala vaše bobniče na prafaktorje!
Pred in po koncertu, ki se bo odvil v zgornjem nadstropju lokala, ste seveda vabljeni na žuranje in druženje v Kadilnici of Death, kjer bo metal glasba donela iz zvočnikov vse do 4h ponoči, po koncertu pa vas tam čaka tudi welcome drink v obliki pollitrskega točenega piva!
Na blagajni Orto Bara bodo ponovno na voljo tudi članske izkaznice za novo sezono, ki vam zagotovijo brezplačne vstopnice za vse koncerte v okviru KoD do konca sezone 2019/2020. Teh bo, tako kot prejšnje sezone, okoli 15, kot vedno pa bo v ta paket vključenih še nekaj posebnih dogodkov.
Poleg tega bodo naprodaj tudi vse druge vstopnice za prihajajoče Dirty Skunks koncerte po predprodajni ceni!
Se vidimo!«

SORODNE VSEBINE:
28. 12. 2016Tribute to Lemmy v Orto Baru / Novice
KONCERTI & FESTIVALI
29. 3. 2024
Šišmiš razpaljotka vol. IV: Vulvathrone, Morywa, Sovrag
Dvorana Gustaf, Pekarna, Maribor
29. 3. 2024
Penitenziagite, Guattari, Relentless Youth
Mostovna, Solkan, Nova Gorica
30. 3. 2024
Dark Easter Metal Meeting 2024
Backstage, München, Nemčija
30. 3. 2024
Ceppino Death Fest Vol. 3
Black Inside, Lonate Ceppino, Italija
30. 3. 2024
Cvinger, Samperium
HABitat, Slovenj Gradec
31. 3. 2024
Replicant, Anachronism, Siderean
Klub Gromka, AKC Metelkova mesto, Ljubljana