Na današnji dan
1980
Saxon izdajo svoj drugi album Wheels of Steel
NAGRADNE IGRE
PARTNERJI
Oddaja z metal muziko
Specialisti za Metal!
Letni koncertni cikel

VROČE NOVICE

ISKANE NOVICE
21. 9. 2011
Smargroth bodo 1. oktobra izdali svoj drugi album z naslovom Empyreal Cycle. Izdaja CDja bo potekala v klubu Fabrka v Ljubljani v sklopu sobotnih vražjih fabriških uric, kjer bodo poleg novega albuma prodajali tudi prvenec in preostali merch. Band je že objavil skladbo Sublime Awakening. /P.G./
24. 12. 2010

Dirty Skunks spročajo: "Vsi vabljeni na sobotni Christmas Massacre v Klubu Fabrka, ki bo potekal od 18:00 do 3:00 zjutraj. Kot vedno nas bo tudi tokrat obiskal Metal Dedek Mraz z norimi metal darili, sponzoriranimi od Paranoida, trgovine Master Of Metal, založbe On Parole Productions, KD Veseli Dihurčki in posameznikov. Za ušesne brbončice bosta skrbela DJ Chop in DJ Gorchy. Vstopnine seveda NI!"

3. 12. 2010

Dirty Skunks spročajo: "V soboto 4.12. bo v Fabrki warm up party v pričakovanju torkovega koncerta Finntroll, Samael, Rotting Christ, Metsatöll in Nothnegal v Kino Šiška. Poleg DJ programa in dokaj poceni piva (2€), boste lahko kupili tudi svojo vstopnico za torkov koncert pri On Parole distribuciji oz. dr Chopu. Prav tako se bo dalo brezplačno dobiti plakat torkovega dogodka. Klub Fabrka bo odprla svoja vrata ob 18h, konec programa pa okoli polnoči. Če se dogodka v Fabrki ne boste udeležili, si lahko do torka priskrbite svoje vstopnice po predprodajni ceni (22€) prek založbe On Parole ali Eventima (Petrol, Big Bang,...)".

10. 9. 2010
Jutri se bo začela nova sezona Vražjih fabriških uric v Klubu Fabrka na Poljanski 9 v standardnem terminu od 18:00 do polnoči. Vabljeni vsi ljubitelji metal glasbe! Vstopnine ni!

20. 6. 2009
Dirty Skunks sporočajo: "Klub Fabrka zapira svojo metal sezono, zato bo to soboto zadnji metal night do septembra. Za zadnji dan smo se odločili, da bomo predstavili predvsem skupine, ki bodo nastopale na Paranoid Open Air in Metalcampu. Z vami bo tokrat DJ Jester! Dalo se bo tudi kupiti trodnevne vstopnice za Paranoid Open Air po promocijski ceni 42 eurov!"

24. 4. 2009
Dirty Skunks sporočajo: "Zaradi koncerta 25.4. v KUD France Prešeren (Headbanging KUD) smo se odločili, da to soboto metal night v klubu Fabrka odpade! Se vidmo vsi skupaj na koncertu." /P.G./

3. 4. 2009
Dirty Skunks sporočajo: "Fabrka se bo tresla ob hromenju najbolj burtalnih riffov in blastbeatov, kar jih metal premore, saj vam bo DJ Žohar pričaral še en odličen Death Metal Night. Še opozorilo: DJ Žohar melodičnega death metala ne smatra kot death metal in ga zatorej ne bo vrtel. Začetek v soboto ob 18ih, konča se ob polnoči. Vstopnine ni, zaželjeno je, da se DJu plačujejo pijače." /P.G./

30. 1. 2009
Dirty Skunks sporočajo: "Rezervacija vstopnic za jutrišnji glamrock koncert v Ortu s Hotty MkkNotty in Shutdown je možna samo še danes na tem naslovu. Vrata Orto bara se bodo odprla ob 21:00, Shutdown bodo nastop začeli ob 21:15. Pred koncertom vas vabimo na Chaosstar release party v Klub Fabrka na Poljanski 9. Se vidimo!" /P.G./

19. 12. 2008
Dirty Skunks sporočajo: "Tudi Klub Fabrka na Poljanski 9 v Ljubljani, ki je sicer znana po sobotnih metal nightih, bo tudi letos prispevala k temu, da bo december še bolj vesel. Na žalost se je tradicionalni metal prednovoletni žur prestavil, saj so zlobni ljudje na občini rekli, da metalci ne smemo imeti svojega novega leta dan prej. Metal Dedek Mraz in Dihurčki smo se zelo razjezili in iz maščevanja naredili načrt, kako bomo oskrunili božič! Poleg tega smo dovolili to soboto Šujotu, da naredi nekaj, kar ni glam night, tako da nas že prav vse firbec matra njegov izbor heavy metal himn. Kot zadnji žur v naši režiji pa smo se odločili za bolj ne-metal sceno glede glasbe, ampak sorodno glede pitja - tako je, to so Irci!
Še datumi, da ne boste zamudili vam ljubih žurov:
20.12. Heavy metal anthems z DJ Šujotom! Če boste želeli (in pili), bo žur trajal tudi dlje kot do polnoči!
24.12. Massacre on Xmass night! Božič ne bo nikoli več isti! Žurka + Metal Dedek Mraz do 4ih zjutraj!
29.12. Prednovoletni Irish night za vse tiste, ki bi radi bili pijani v veseli družbi, a ne morete počakati še dva dni do novega leta."

17. 10. 2008
Jutri, v soboto, se bo v Klubu Fabrka dogajal prav poseben metal večer in sicer Bucovanje! Tokrat se vam ponovno obeta doza čistega thrasha, ki vam ga bo vrtel DJ Buco. Začeli bomo s projekcijo dokumentarca Get Thrashed, ki traja približno uro in pol, potem pa naj pivo teče v potokih! Od 18ih do polnoči!

26. 9. 2008
Dirty Skunks sporočajo: "Turneja The Black Curse Over Europe s skupinami Lord Belial, Graveworm, Apostasy, Syn Ze Sase Tri in Eastern front se bo to soboto ustavila v Gali Hali. Dvorana bo odprla svoja vrata ob 19ih, vstopnice pa boste lahko kupili od 18ih dalje v kiosku pred njo. Cena z rezervacijo je 18€, brez pa 22€. Rezervacije so možne samo še danes na tem naslovu.
Kljub sobotnem koncertu smo se odločili, da bo Fabrka odprta, saj nam je na pomoč priskočil nihče drug kot DJ Žid! Vljudno vabljeni ljubitelji težkometalnih zvokov vseh zvrsti. Ob koncu Fabrke se DJ Žid seli še v Galo halo, kjer bo nadaljeval svoj repertoar, dokler bo trajal žur." /P.G./

2. 9. 2008
Dirty Skunks sporočajo: "V soboto 6.9. 2008 bo Klub Fabrka na Poljanski 9 v Ljubljani zopet odprl vrata porabnikom piva in metal glasbe. Sprememb ne bo kaj dosti, razen tega, da se nam obeta nova kadilnica. V prihodnosti se seveda spet obetajo tematski žuri - če ima kdo veliko željo speljat kakšen tematski večer oz. si je od nekdaj želel DJat, se lahko javi na e-mail. Se vidimo v soboto!"

30. 5. 2008
Dirty Skunks sporočajo: "Tokrat bo Fabrka spet zašla v death metal vode, saj je bilo pred kratkim kar nekaj odličnih death metal koncertov, nekaj pa se jih še obeta (Hate eternal, Vader, Dying fetus, Origin,...).
Z vami bo spet DJ Žohar, ki vam bo spet pričaral še en večer poln brutalnega nasilja in ostalih tabujev. Za začetek večera bomo priskrebeli video projekcije: Vital Remains: Evil Death Live iz leta 2007, sledi pa mu Deeds of Flesh: Live In Montreal iz leta 2005. Prav tako bomo zavrteli par štiklcov skupin, ki nas pridejo brutalizirat v prihodnjih dneh (Dying fetus, Vulvathrone, Dickless Tracy, Origin, Impaled in Hour Of Penance). Fabrka bo polna promo materiala omenjenih skupin, tako da si lahko vzamete kak plakat ali flajer za na domačo steno. Rezervacije za prihajajoče koncerte se še vedno sprejemajo na dirty_skunks@hotmail.com! Hvala za podporo! Stay brutal!"

12. 4. 2008
Danes bo v Fabrki slovenski metal night. Vrteli se bodo videospoti in glasba slovenskih skupin. Sam tematski večer je v senci ponedeljkovega koncerta v Orto baru, kjer bodo nastopili stari slovenski thrash mački Interceptor, Sarcasm in Železobeton! Karte so še vedno na voljo po ceni 6€, vsak obiskovalec dobi na dan koncerta zastonj CD 'THRASH TILL GROB', na katerem sta po dve pesmi od vsake nastopajoče skupine! Koncert se začne že ob 20h, saj ima vsaka skupina kar nekaj materiala!

11. 2. 2008
Neurotech sporočajo: "V torek, 12. 2., bo v oddaji 100 decibelov ob 12:00 na Radio Študent intervju z vodjo skupine. Skupina bo imela to soboto, 16.2, release party v Klubu Fabrka, kjer bo moč kupiti EP Transhuman."

ZADNJE OBJAVE
Recenzija
3. 5. 2024
Iz ropotarnice: Paradise Lost - Draconian Times
Galerija
3. 5. 2024
Godspeed You! Black Emperor / X.U.L
Reportaža
3. 5. 2024
Marduk / Origin / Doodswens
Galerija
30. 4. 2024
Srd / Ater Era / Britof
Reportaža
30. 4. 2024
Danse Macabre VIII: Circus Bizarre
Reportaža
30. 4. 2024
Kalah / Inmate / Zaria
Galerija
29. 4. 2024
Srd / Ater Era / Britof / Ayd
Reportaža
29. 4. 2024
Srd / Ater Era / Britof
KONCERTI & FESTIVALI
7. 5. 2024
Acid Mammoth, Omega Sun, Goragorja
Channel Zero, Metelkova, Ljubljana
7. 5. 2024
Moonshine Oversight
Dvorana Gustaf Pekarna, Maribor
8. 5. 2024
Yes
Gran Teatro Geox, Padova, Italija
8. 5. 2024
Mondo Generator, Omega Sun, Harrowist
Dvorana Gustaf Pekarna
9. 5. 2024
Acid Mammoth, Old Night, Lord Drunkalot
Omladinski Kulturni Centar Palach, Reka, Hrvaška
9. 5. 2024
RŠ praznuje 55 let: The Canyon Observer, Širom, Etceteral: duo, Haloban
Kino Šiška, Ljubljana