Na današnji dan
1988
Poison izdajo legendarni album Open Up And Say... Ahh!
NAGRADNE IGRE
PARTNERJI
Oddaja z metal muziko
Specialisti za Metal!
Letni koncertni cikel

VROČE NOVICE

ISKANE NOVICE
18. 12. 2023

Poljski black metalci Behemoth so bili minuli petek napovedani kot glavni headliner na Tolminatorju 2024. Poleg njih je organizator najavil še legendarne Testament in druge zanimive zasedbe: Rise Of The Northstar, Asphyx, Misery Index, Stoned Jesus in Lik.

Celoten seznam nastopajočih je zdaj takšen: Behemoth, Testament, Exodus, Dark Tranquillity, Rise Of The Northstar, Primordial, Suffocation, Tankard, Asphyx, Gutalax, Toxic Holocaust, Misery Index, Harakiri for the Sky, Deströyer 666, Gaerea, Lik, Sinister, Stoned Jesus, Milking The Goatmachine, Dopelord, Devil Master, Necrot, Dark Insanity.

1. 8. 2023

Kot smo že poročali, je Tolminator za leto 2024 že napovedal datum, ki si ga morate obvezno zabeležiti v koledar. Da vam bo odločitev za obisk druge edicije festivala še lažja, pa so Dirty Skunks že naznanili prve zasedbe:

Primordial
Suffocation
Tankard
Harakiri For The Sky
Gaerea
Deströyer 666
Sinister
Gutalax
Necrot
Milking The Goatmachine
Dark Insanity

Tolminator Metal Fest 2024 se bo odvijal med 24. in 28. julijem, na voljo pa je že 666 »early bird« vstopnic!

26. 6. 2023

Nemška death metal/grindcore zasedba Milking the Goatmachine napoveduje za 18. avgust nov, že svoj deseti album po vrsti. Ta bo izšel preko Reaper Entertainment in bo nosil naslov Neue Platte, medtem ko lahko spodaj preverite video za komad Children of the Horn.

8. 4. 2022

Milking the Goatmachine bodo 24. junija pri založbi Reaper Entertainment izdali album z naslovom Nach uns die Grindflut, ki prinaša naslednje komade:

Piccolo im Streichelzoo
Kackeball
Rettet den Wald…esst mehr Biber
Raus mit die Viecher
Am Zaun der Zeit
Ein Stall am Wörthersee
Stallhalla
Waddema
Ein Brett im Kornfeld
Ist der Huf erst ruiniert
Mutter der Mann mit der Milch ist da
Warum liegt hier Stroh
Magermilch Mambo
Nach uns die Grindflut

16. 10. 2019

Milking The Goatmachine predstavljajo besedilni video za skladbo Finger oder Zeh. Gre za prvi single z njihovega novega studijskega albuma From Slum to Slam - The Udder Story, ki bo izšel 13. decembra pri založbi NoiseArt Records.

10. 5. 2019

Danes teden je v velenjskem klubu eMCe plac na sporedu uradno ogrevanje pred festivalom MetalDays, ki že peto leto zapored poteka pod geslom Mosh till You Drop. Za letošnji »warm-up« bodo poskrbeli berlinski grindcore/death metalci Milking the Goatmachine, innsbruški crossover/thrasherji Insanity Alert in ljubljanski heavy metalci SkyEye.

Vstopnice po predprodajni ceni 21 € so na voljo prek sistema Olaii ter na vseh črpalkah OMV in trafikah 3DVA, na dan koncerta pa vstopnina znaša 25 €. Več informacij o dogodku je objavljenih na Facebooku in v našem napovedniku. Kot je že tradicija, bo ekipa Železnega Aktivizma po koncertu v žrebu podelila tedensko vstopnico za MetalDays.

25. 2. 2019

Spomladi se bo v Velenju pod taktirko Železnega Aktivizma že petič odvijalo uradno ogrevanje na MetalDays pod imenom Mosh Till You Drop. Tako 17. maja v klub eMCe plac prihajajo nemški death metal/grinderji Milking the Goatmachine, znani pa sta tudi že obe predskupini.

Iz bližnjega Innsbrucka prihajajo crossover/thrasherji Insanity Alert, ki so prejšnji mesec izdali album 666-Pack, domače vrste pa bodo zastopali ljubljanski heavymetalci SkyEye, ki so jeseni izdali prvenec Digital God (tukaj lahko preberete recenzijo). Kot je že tradicija, bodo organizatorji v žrebu podelili festivalsko vstopnico za MetalDays.

Vstopnice za Mosh Till You Drop V so že v predprodaji prek sistema Olaii in na vseh črpalkah OMV in trafikah 3DVA, in sicer stanejo 17 € do konca meseca (do vključno četrtka), z marcem pa se njihova cena dviga na 21 €. Na dan koncerta bo vstopnina 25 €. Več informacij o nastopajočih in samem dogodku najdete na Facebooku in v našem napovedniku.

4. 1. 2018

Znan je predvideni dnevni razpored nastopajočih bandov, ki bodo med 31. januarjem in 4. februarjem v Bohinjski Bistrici nastopili na drugi izvedbi festivala Winter Days of Metal.

Četrtek, 1. februar:

Fleshless, Arkona, Skálmöld, Srd, Carnage Calligraphy, +1

Petek, 2. februar:

Grailknights, Dropkick Murphys, Gaahls Wyrd, Hour of Penance, Ritual Day, Infected Chaos

Sobota, 3. februar:

Milking the Goatmachine, Asphyx, Ahab, Endezzma, Immorgon, Novacrow


Vstopnice so na voljo v spletni trgovini MH Shop, preko sistema Eventim in na vseh bencinskih servisih Petrol po Sloveniji. Ponudbo nastanitev in prostočasnih paketov lahko preverite pri Turističnem društvu Bohinj, ki je partner festivala (vse informacije najdete na tej povezavi).

Tukaj pa lahko dogodek spremljate na Facebooku.

7. 3. 2017

Milking The Goatmachine so posneli videospot za skladbo Nemesis Bettina s prihajajočega studijskega izdelka z naslovom Milking In Blasphemy , ki bo izšel 31. marca pri založbi NoiseArt Records.



22. 12. 2016

Milking The Goatmachine so razkrili naslovnico novega studijskega albuma z naslovom Milking In Blasphemy, ki bo izšel 31. marca pri založbi NoiseArt Records.

18. 10. 2016

Organizatorji festivala Winter Days of Metal, ki se bo odvijal med 19. in 25. marcem 2017 v Bohinjski Bistrici, so napovedali kar štirinajst novih nastopajočih skupin: Belphegor, Destruction, Taake, Disharmonic Orchestra, Milking the Goatmachine, Dew-Scented, Dead Lord, Izegrim, Layment, Metalsteel, Mist, Morana, Total Annihilation in Rest in Fear. Ti se pridružujejo že prej napovedanim Holy Moses, Dead Lord, Flotsam and Jetsam, Draconian, švedskim Shining, Orden Ogan ter The Devil. V prihodnosti bo najavljenih še sedem bandov.

Pakete z različnimi dnevnimi aktivnostmi in večernim dogajanjem že lahko rezervirate tukaj, poskrbljeno pa je tudi za tiste, ki želijo obiskati le koncerte.

28. 9. 2015
Nemški dark metalci Eisregen praznujejo letos dvajset let obstoja. V ta namen se odpravljajo na posebno turnejo, v okviru katere se bodo ustavili tudi v sosednjem Gradcu. Hkrati pa bo band tekom aktualne turneje promoviral že svoj enajsti studijski album Marschmusik. /D.K./

7. 5. 2015
Milking the Goatmachine predstavljajo komad #Idiot s prihajajočega albuma z naslovom Goatgrind. /P.G./

23. 4. 2014
Dirty Skunks spročajo: "V soboto, 26. 4., bodo Channel Zero obiskali najbolj priljubljeni death metal kozli, ki bodo promovirali svoj nov album Greatest Hits - Covered in Milk. Le-ta zajema predelavo znanih epskih metal pesmi, kot tudi raznih disco hitov. Kot domači predskupini bodo nastopili še Penitenziagite in Plains of Despair. Vstopnice se da kupiti v trgovinah Madness na Trubarjevi, Master Of Metal in v spletni trgovini On Parole Productions ter pri Veselih Dihurčkih. Cena znaša 20 € v predprodaji, 24 € na dan koncerta! Goat horns up!"


Razpored:
20:00 vrata/blagajna
20:20 Plains of Despair
21:20 Penitenziagite
22:30 Milking the Goatmachine

4. 4. 2014
Penitenziagite so v Negligence Studiu zaključili s snemanjem težko pričakovanega studijskega prvenca. Na svojem Bandcamp profilu vam v pokušino ponujajo skladbo Dictation, band pa lahko v živo slišite tudi 26. aprila v Channel Zeru, ko bodo skupaj s Plains Of Despair nastopili kot predskupina zasedbi Milking The Goatmachine. /J.G./

Avtor: Gorjanec
ZADNJE OBJAVE
Recenzija
3. 5. 2024
Iz ropotarnice: Paradise Lost - Draconian Times
Reportaža
3. 5. 2024
Marduk / Origin / Doodswens
Galerija
3. 5. 2024
Godspeed You! Black Emperor / X.U.L
Reportaža
30. 4. 2024
Danse Macabre VIII: Circus Bizarre
Galerija
30. 4. 2024
Srd / Ater Era / Britof
Reportaža
30. 4. 2024
Kalah / Inmate / Zaria
Reportaža
29. 4. 2024
Srd / Ater Era / Britof
Galerija
29. 4. 2024
Srd / Ater Era / Britof / Ayd
KONCERTI & FESTIVALI
3. 5. 2024
Heavy Psych Sounds Fest Italy 2024
Teatro Miela, Trst, Italija
3. 5. 2024
Keep of Kalessin, Hate, Kamra
TrainStation SubArt, Kranj
3. 5. 2024
Negative Slug, Her Highness, Béton Brut
Dva Osam, Zagreb, Hrvaška
3. 5. 2024
Angel’s Ex, Defy
Orto Bar, Ljubljana
4. 5. 2024
Bell Witch, The Keening
AKC Attack, Medika, Zagreb
4. 5. 2024
CarlxJohnson, Propad, Ku-Ri-Boh!, Kultivator
Jalla Jalla, Metelkova, Ljubljana