VROČE NOVICE

ISKANE NOVICE
22. 1. 2021

Odkar so se Anna Murphy, Merlin Sutter in Ivo Henzi pred pol desetletja razšli z Eluveitie, njihov ne več tako zelo nov band Cellar Darling še kar uspeva. Po albumu The Spell iz leta 2019 so v začetku januarja izdali novo pesem Dance. Zopet nam postrežejo z nenavadnimi, umetniškimi kombinacije melodij hurdy-gurdyja, piščali, kitar in klavirja, besedilo, navdihnjeno s Plesom kuge v 16. stoletju, pa še kako ustreza današnji situaciji.

Avtorica: Mateja Felc
13. 5. 2011
Učitelja Šole električne kitare in Šole klavirja in klaviatur sporočata, da nič več ne drži rek, da se znanja ne da kupiti ... Z darilnim bonom obeh šol to sedaj mogoče! Če ste torej v dilemi glede darila, je to lahko odlična izbira za vse, ki se že ali se šele začenjajo ukvarjati z glasbo!

8. 4. 2011
Mitja Žibert (šola električne kitare) in Kristina Bogataj (šola klavirja in klaviatur) sporočata, da sta se šoli na lokaciji Ljubljane ta teden preselili v lastne prostore v Šiški in od sedaj naprej nudita svojim učencem brezplačne improvizacijske večere. Glavni namen teh večerov je, da učenci še bolj razširijo svoje znanje in se preizkusijo v »live« situacijah. Predvsem je to super izkušnja in priložnost za vse, ki še nimajo lastnih glasbenih skupin. Obenem pa omogočajo spoznavanje ostalih glasbenikov in nudijo kreiranje novih glasbenih projetov.

25. 3. 2011
Poleg zelo uspešnega programa za električno kitaro, se je sedaj odprl še program za klavir in klaviature, ki deluje po istih uspešnih metodah učenja. Več o programu si preberite na www.sola-klavirja.si. Vabljeni vsi ljubitelji glasbe :)

KONCERTI & FESTIVALI
18. 5. 2024
Vratolom: Warm Up
Jalla Jalla Akc Metelkova, Ljubljana
18. 5. 2024
Ralu, Relentless Youth
Mladinski center Postojna, Postojna
18. 5. 2024
Undercode, Challenger
TrainStation SubArt, Kranj
19. 5. 2024
Seventh Station
Posavski muzej, Brežice
21. 5. 2024
Wolves in the Throne Room, Gaerea, Mortiferum
Arena, Dunaj
24. 5. 2024
2x Metallica v Münchnu
Olympiastadion, München, Nemčija