Na današnji dan
1996
Manowar izdajo svoj osmi album Louder than Hell
NAGRADNE IGRE
PARTNERJI
Oddaja z metal muziko
Specialisti za Metal!
Letni koncertni cikel

VROČE NOVICE

ISKANE NOVICE
21. 3. 2012
Chaosstar bodo to soboto na metal večeru v Fabrki predstavili video Sick In The Head. /P.G./
24. 12. 2011
Dirty Skunks sporočajo, da je bil Metal Dedek Mraz s polnimi vrečami metalskih daril opažen v okolici kamniškega kababa, popoldne pa se odpravlja proti Fabrki.
Tradicionalni prednovoletni ultražur v Fabrki tokrat ponovno pade na božič oz. natančneje na božično noč (Pop Design fanom je pravkar prišlo). Ljubitelji metala, še posebej tisti, ki se hočete izogniti družinskim obveznostim, ste vabljeni na večer prazničnega metaliziranja do 3. ure zjutraj!
Za pestro vzdušje bodo skrbeli različni didžeji - DJ Šujo, DJ Chop, DJ Godpuppet in DJ Gorchy - tako da se bo za vsakogar kaj našlo!
Kot ponavadi bo pridne metalce namesto Božička, ki si še vedno ni opomogel od poškodb izpred nekaj let (glej video spodaj), obdaroval Metal Dedek Mraz, ki bo prinesel polno vrečo stilsko primernih daril za obiskovalce!
Da preženete zimo iz kosti, pa se boste tokrat lahko pogreli tudi z welcome drinkom, ki bo na voljo pri mizi Veselih dihurčkov. Žurka do 3. ure zjutraj!

14. 10. 2011
Dirty Skunks sporočajo: "To soboto se bo v Klubu Farbka odvijal Death metal night. Oktobra in novembra se nam obetata dva nadvse brutalna death metal koncerta, ki kar kličeta po ogrevanju v Fabrki. Govora je kakopah o koncertih Exhumed, Cephalic Carnage, Dickless Tracy (torek, 18.10. Gala Hala) in Vomitory, Prostitute Disfigurement, Solace of Requiem (četrtek, 10.11. Channel Zero), ki bosta temi tokratnega metal večera. Seveda se lahko nadejate še skladb cele množice drugih ustvarjalcev brutalne glasbe iz našega širokega repertoarja. Zadeva se bo začela ob 18h in končala ob polnoči. TO THE DEATH!"

24. 12. 2010

Dirty Skunks spročajo: "Vsi vabljeni na sobotni Christmas Massacre v Klubu Fabrka, ki bo potekal od 18:00 do 3:00 zjutraj. Kot vedno nas bo tudi tokrat obiskal Metal Dedek Mraz z norimi metal darili, sponzoriranimi od Paranoida, trgovine Master Of Metal, založbe On Parole Productions, KD Veseli Dihurčki in posameznikov. Za ušesne brbončice bosta skrbela DJ Chop in DJ Gorchy. Vstopnine seveda NI!"

3. 12. 2010

Dirty Skunks spročajo: "V soboto 4.12. bo v Fabrki warm up party v pričakovanju torkovega koncerta Finntroll, Samael, Rotting Christ, Metsatöll in Nothnegal v Kino Šiška. Poleg DJ programa in dokaj poceni piva (2€), boste lahko kupili tudi svojo vstopnico za torkov koncert pri On Parole distribuciji oz. dr Chopu. Prav tako se bo dalo brezplačno dobiti plakat torkovega dogodka. Klub Fabrka bo odprla svoja vrata ob 18h, konec programa pa okoli polnoči. Če se dogodka v Fabrki ne boste udeležili, si lahko do torka priskrbite svoje vstopnice po predprodajni ceni (22€) prek založbe On Parole ali Eventima (Petrol, Big Bang,...)".

23. 9. 2010
Dirty Skunks spročajo: "Samo še danes sprejemamo rezervacije za petkov trans/black metal koncert s skupinama Liturgy in Johann Wolfgang Pozoj. Rezervirate lahko preko obrazca na www.dirtyskunks.org. Vstopnina z rezervacijo je 15€, brez pa 18€. Koncert se začne ob 22:00 in konča malo po polnoči!
Ne pozabite, da je ta koncert v sklopu Ljubljana metal weekenda, katerega sestavni del je še sobotni metal night v Fabrki z DJ Chopom in pa nedeljski death metal koncert Cephalic Carnage, Psycroptic, Ion Dissonance, Hour of Penance in Dyscarnate! Tudi za ta koncert lahko rezervirate svoje vstopnice na www.dirtyskunks.org."

Razpored nastopov:
21:30 vrata
22:00 Johann Wolgang Pozoj
23:00 Liturgy

29. 12. 2009
Z Brnika so javili, da so Metal Dedka Mraza že zasledili v zračnem prostoru Republike Slovenije! (vozil naj bi ameriški jurišni helikopter AH-1 Cobra, pil Jack-kolo in nažigal tanove Suffocation!)

20. 6. 2009
Dirty Skunks sporočajo: "Klub Fabrka zapira svojo metal sezono, zato bo to soboto zadnji metal night do septembra. Za zadnji dan smo se odločili, da bomo predstavili predvsem skupine, ki bodo nastopale na Paranoid Open Air in Metalcampu. Z vami bo tokrat DJ Jester! Dalo se bo tudi kupiti trodnevne vstopnice za Paranoid Open Air po promocijski ceni 42 eurov!"

6. 6. 2009
Dirty Skunks sporočajo: "Danes bomo Dihurčki vrtel svojo musko, ki bo več al manj sestavljena iz bandov, ki smo jih gostili in ki jih bomo. Če se nimate kam dat, pridte u Fabrko na pir!"

30. 4. 2009
Dirty Skunks sporočajo: "Nič ne de, če si boste dali duška na kresovanju in imeli v petek mačka, kajti najboljši recept za njegov izgon oz. izbris je kakopak še večja doza alkohola! 1. maja, na praznik brezdelja, se namreč nič ne prileže bolj kot totalen žur ob odlični glasbi. Tokrat pa ne bo le glasba, saj se bo DJ Šujo prekvalificiral v VJ Šujota in vam celoten večer vrtel videospote iz nostalgičnih 80-ih. Videti in slišati bo moč vse, kar je težkega; od Mötley Crüe pa do Slayer. Večer bo načeloma trajal do polnoči, če pa bo velik interes in kvantiteta obiskovalcev, pa se zna kar precej podaljšati." Ali bosta večer popestrila tudi Kali in Voith, zaenkrat še ni znano. /P.G./

24. 4. 2009
Dirty Skunks sporočajo: "Zaradi koncerta 25.4. v KUD France Prešeren (Headbanging KUD) smo se odločili, da to soboto metal night v klubu Fabrka odpade! Se vidmo vsi skupaj na koncertu." /P.G./

16. 1. 2009
Dirty Skunks sporočajo: "Jutri bo v Fabrki tematski večer in sicer "Black Metal night... in hell!". Sam tematski večer je mišljen kot uvertura za koncert Sargeist, Baptism, Celestial Bloodshed, Somrak in Eterna Scomunica, ki bo 21.1. v Channel zero! Vabljeni!"

24. 12. 2008
Metal Dedka Mraza so že opazil v ljubljanskem bifeju in bo kmalu prispel v Fabrko! Metal Dedek Mraz obvešča, da v kadilnico ne bo hodil, ker Metal Babica Mraz ne mara, če mu brada smrdi po čikih oz. je prepričana, da hoče Dedek z dimom le prikriti vonj po drugih ženskah.

19. 12. 2008
Dirty Skunks sporočajo: "Tudi Klub Fabrka na Poljanski 9 v Ljubljani, ki je sicer znana po sobotnih metal nightih, bo tudi letos prispevala k temu, da bo december še bolj vesel. Na žalost se je tradicionalni metal prednovoletni žur prestavil, saj so zlobni ljudje na občini rekli, da metalci ne smemo imeti svojega novega leta dan prej. Metal Dedek Mraz in Dihurčki smo se zelo razjezili in iz maščevanja naredili načrt, kako bomo oskrunili božič! Poleg tega smo dovolili to soboto Šujotu, da naredi nekaj, kar ni glam night, tako da nas že prav vse firbec matra njegov izbor heavy metal himn. Kot zadnji žur v naši režiji pa smo se odločili za bolj ne-metal sceno glede glasbe, ampak sorodno glede pitja - tako je, to so Irci!
Še datumi, da ne boste zamudili vam ljubih žurov:
20.12. Heavy metal anthems z DJ Šujotom! Če boste želeli (in pili), bo žur trajal tudi dlje kot do polnoči!
24.12. Massacre on Xmass night! Božič ne bo nikoli več isti! Žurka + Metal Dedek Mraz do 4ih zjutraj!
29.12. Prednovoletni Irish night za vse tiste, ki bi radi bili pijani v veseli družbi, a ne morete počakati še dva dni do novega leta."

17. 10. 2008
Jutri, v soboto, se bo v Klubu Fabrka dogajal prav poseben metal večer in sicer Bucovanje! Tokrat se vam ponovno obeta doza čistega thrasha, ki vam ga bo vrtel DJ Buco. Začeli bomo s projekcijo dokumentarca Get Thrashed, ki traja približno uro in pol, potem pa naj pivo teče v potokih! Od 18ih do polnoči!

ZADNJE OBJAVE
Reportaža
29. 4. 2024
Srd / Ater Era / Britof
Galerija
29. 4. 2024
Srd / Ater Era / Britof / Ayd
Galerija
29. 4. 2024
Inquisition / Demonical
Galerija
26. 4. 2024
Northern Revival
Reportaža
26. 4. 2024
Srd / Ater Era / Britof / Ayd
Reportaža
25. 4. 2024
Dust Bolt / Mortal Strike / Vinegar Hill / Torture Slave
Galerija
25. 4. 2024
Heedless Elegance / NIAMH / Life On Display
Reportaža
24. 4. 2024
Finntroll / Metsatöll / Suotana
KONCERTI & FESTIVALI
29. 4. 2024
Wizard Master, Chains
Channel Zero, Metelkova, Ljubljana
30. 4. 2024
The Ossuary, Motorowl, Wizard Master, Chains
Jugend- und Kulturzentrum Explosiv, Gradec, Avstrija
2. 5. 2024
Sedem Minut Strachu, Usnu?, Urethra
Jalla Jalla, Metelkova, Ljubljana
3. 5. 2024
Heavy Psych Sounds Fest Italy 2024
Teatro Miela, Trst, Italija
3. 5. 2024
Keep of Kalessin, Hate, Kamra
TrainStation SubArt, Kranj
3. 5. 2024
Negative Slug, Her Highness, Béton Brut
Dva Osam, Zagreb, Hrvaška