Na današnji dan
1996
Manowar izdajo svoj osmi album Louder than Hell
NAGRADNE IGRE
PARTNERJI
Oddaja z metal muziko
Specialisti za Metal!
Letni koncertni cikel

VROČE NOVICE

ISKANE NOVICE
24. 12. 2019

Dirty Skunks sporočajo: »Leto je naokoli in ta petek se spet obeta najbolj vroča prednovoletna žurka daleč naokoli!
Za to bodo tudi tokrat poskrbeli stari znanci Kadilnice of Death, medzvezdni jebači Space Unicorn On Fire, ki bodo Orto Bar preželi s svojimi kozmičnoseksualnimi ritmi, penetrirajočimi riffi in hlačke trgajočim vokalom.

To bo eden od njihovih izjemno redkih koncertov, zato si 27. december zacahnajte z rdečo v koledar in izkusite moč Samorogov tudi v živo!«

Avtor: Gorjanec
28. 12. 2018

Dirty Skunks sporočajo: »Leto je naokoli in spet se obeta najbolj vroča prednovoletna žurka daleč naokrog!
Za to bodo tudi tokrat poskrbeli stari znanci Kadilnice of Death, medzvezdni jebači Space Unicorn On Fire, ki bodo Orto Bar preželi s svojimi kozmičnoseksualnimi ritmi, penetrirajočimi riffi in hlačke trgajočim vokalom.
To bo eden od njihovih izjemno redkih koncertov, zato si 28. december zacahnajte z rdečo v koledar in izkusite moč Samorogov tudi v živo!
Cena vstopnice za koncert v zgornjem nadstropju lokala znaša standardnih 6 € oziroma brezplačno s KoD člansko izkaznico.
Po koncertu se žurka iz zgornjega nadstropja preseli v halo Kadilnice, kjer bo metal glasba odmevala pozno v noč. Obiskal nas bo tudi Metal Dedek Mraz s polno vrečo daril tako za pridne kot tudi poredne metalce!«

Avtor: Gorjanec
28. 12. 2017

Že eno leto mineva, odkar so Space Unicorn on Fire izdali svoj prvenec, Gallop Through the Stars. Mineva tudi leto, odkar se je začelo letošnje leto. Da bi proslavili to čudovito naključje, so fantje odprli svoj profil na Bandcampu, s katerega si lahko brezplačno prenesete njihov album. Ponudba traja do 2. januarja, ko se vsi streznimo po njihovem tradicionalnem novoletnem koncertu v Orto Baru, ki se bo odvijal jutri, 29. decembra. Vabljeni!

22. 12. 2016

Space Unicorn on Fire so pripravljeni, da lansirajo debitantski album Gallop Through the Stars v vesolje. Album bo izšel 29. decembra s spremljevalnim koncertom v Orto Baru, do takrat pa lahko uživate v dražilniku.

24. 12. 2014

To soboto bo v klubu ((stereo)) v Celovcu potekal tradicionalni prednovoletni metal koncert, na katerem bodo poleg legendarnih Disharmonic Orchestra nastopili še Doomina in Jakuzi's Attempt. /B.B./

23. 12. 2013
Dirty Skunks sporočajo: »Skoraj točno eno leto po incidentu se na kraj zločina vračajo Space Unicorn On Fire, odštekani fantje, ki so s svojim premiernim koncertom v okviru Kadilnice Of Death razprodali Orto Bar in se izstrelili med zvezde. Vesoljski samorogi slovijo po energičnem performansu in izvenzemeljski žurki, s čimer so si hitro prislužili tudi nastope na festivalih MetalDays in Paranoid Mania, tokratni četrtek pa bodo slavili obletnico svojega prvega nastopa. Vstopnina za koncert, ki se bo odvil v zgornjem nadstropju lokala, kot vedno znaša 4 €, s člansko izkaznico pa je vstopnica brezplačna.
Pred, med in po koncertu bo v Kadilnici Of Death potekal tradicionalni prednovoletni žur, na katerem bo za pester nabor metal hitov skrbel DJ Rope (Everything Goes, Sweet Sorrow, Demutilated), obiskal pa nas bo tudi Metal Dedek Mraz, ki bo obiskovalcem razdelil polno vrečo metalskih darilc. Jebeš silvestrovo! Najboljša (pred)novoletna žurka je v Kadilnici Of Death!« /J.G./

Avtor: Gorjanec
28. 12. 2012
Novi KLG v sodelovanju s KUD Subart vabi jutri v Trainstation Squat v Kranju še na zadnje skupno druženje v tem letu, imenovano Prednovoletni Hard'N'Heavy Night, na katerem bosta nastopili skupini TomCat (Ljubljana) in Wild Crew (Tolmin). Po koncertu sledi še obvezni afterparty, na katerem bosta DJja Šujo in HellFucker postregla s številnimi vročimi hard rock-heavy metal-glam-sleaze hiti in hitiči. /B.B./

24. 12. 2012
Dirty Skunks sporočajo: »Prednovoletna tradicija se nadaljuje! Na zadnji metal večer v koledarskem letu, 27. 12., nas bo kot že vsako leto poprej tudi tokrat obiskal Metal Dedek Mraz, ki bo prinesel polno vrečo daril za pridne metalce in druge obiskovalce Kadilnice Of Death. Da bo večer še bolj spektakularen, nas bodo v višave vesolja popeljali Space Unicorn On Fire, popolnoma nova »dream team« metal zasedba, ki se nam bo premierno predstavila v živo. Koncert se bo odvil v zgornjem nadstropju Orto Bara z začetkom okoli 22.30 (vstopnina 4 €, s člansko izkaznico zastonj), potem pa ste vabljeni v Kadilnico Of Death, kjer bodo imeli Vesoljski Samorogi naprodaj tudi svoje majice, vsi skupaj pa bomo nato pričakali obdarovanje Metal Dedka Mraza ter zažurali pozno v noč!«

24. 12. 2011
Dirty Skunks sporočajo, da je bil Metal Dedek Mraz s polnimi vrečami metalskih daril opažen v okolici kamniškega kababa, popoldne pa se odpravlja proti Fabrki.
Tradicionalni prednovoletni ultražur v Fabrki tokrat ponovno pade na božič oz. natančneje na božično noč (Pop Design fanom je pravkar prišlo). Ljubitelji metala, še posebej tisti, ki se hočete izogniti družinskim obveznostim, ste vabljeni na večer prazničnega metaliziranja do 3. ure zjutraj!
Za pestro vzdušje bodo skrbeli različni didžeji - DJ Šujo, DJ Chop, DJ Godpuppet in DJ Gorchy - tako da se bo za vsakogar kaj našlo!
Kot ponavadi bo pridne metalce namesto Božička, ki si še vedno ni opomogel od poškodb izpred nekaj let (glej video spodaj), obdaroval Metal Dedek Mraz, ki bo prinesel polno vrečo stilsko primernih daril za obiskovalce!
Da preženete zimo iz kosti, pa se boste tokrat lahko pogreli tudi z welcome drinkom, ki bo na voljo pri mizi Veselih dihurčkov. Žurka do 3. ure zjutraj!

30. 12. 2010

Danes zvečer vam bodo še zadnjič v letošnjem letu Requiem v glavo spustili na tisoče watov v eminentni družbi botrov slovenskega heavy metala, ki slišijo na ime Lene Kosti. Seveda ne bo šlo brez vzhajajočih zvezd Shutdown, odbitkov Gringo, za pivo na metre pa se bodo žrtvovali The Drinkers.
Na prireditvi bo potekalo tudi tekmovanje v pitju piva (prijave in informacije v šotoru na šanku) z bogatimi nagradami.
Vrata šotora se odprejo ob 20h, žur traja do jutranjih ur.

10. 12. 2010

Dirty Skunks spročajo: "Samo še ta vikend sprejemamo rezervacije za ponedeljkov heavy metal koncert s skupinami Helstar, Metalsteel in Decilence (ex-Eliminator) v Gala hali. Vstopnice lahko rezervirate preko obrazca na www.dirtyskunks.org. Legendarni heavy metalci z vsem že znanim frontmanom Jamesom Rivero bodo pri nas naredili prav poseben koncert in igrali kar uro in pol, Metalsteel pa bodo predstavili svoj nov album Entertainment. Pri nastopu bodo sodelovali tudi posebni gostje! Vstopnina z rezervacijo znaša 16€, brez pa 20€. Vrata Gala Hale se bodo odprla ob 20:00, Decilence bodo začeli nastop ob 20:15. Koncert se konča ob polnoči! Posebna akcija: Na koncertu boste po posebni prednovoletni ceni (18€, redna predprodaja 22€) lahko kupili tudi vstopnice za koncert skupine Saxon, ki bo 30.5.2011 v Kino Šiški. Super novoletno darilo zase ali za svojega bližnjega"

Razpored:
20:00 vrata
20:15 Decilence
21:10 Metalsteel
22:30 Helstar

11. 12. 2009
V okviru turneje Chaosmutant Hordes se bodo v Cantante Kleti 26. decembra ustavili italijanski "mötorcharged crusterji" Children Of Technology. Spremljali jih bodo slovenski odgovor na Mötorhead, Rollin' Bastards ter Human Depravity. Za slednje, ptujske neo-thrash metalce, bo to prvi koncert. Karta z rezervacijo je 3€, brez rezervacije 5€. Rezervacije sprejemajo na naslov vile.entertainment@gmail.com.

19. 12. 2008
Dirty Skunks sporočajo: "Tudi Klub Fabrka na Poljanski 9 v Ljubljani, ki je sicer znana po sobotnih metal nightih, bo tudi letos prispevala k temu, da bo december še bolj vesel. Na žalost se je tradicionalni metal prednovoletni žur prestavil, saj so zlobni ljudje na občini rekli, da metalci ne smemo imeti svojega novega leta dan prej. Metal Dedek Mraz in Dihurčki smo se zelo razjezili in iz maščevanja naredili načrt, kako bomo oskrunili božič! Poleg tega smo dovolili to soboto Šujotu, da naredi nekaj, kar ni glam night, tako da nas že prav vse firbec matra njegov izbor heavy metal himn. Kot zadnji žur v naši režiji pa smo se odločili za bolj ne-metal sceno glede glasbe, ampak sorodno glede pitja - tako je, to so Irci!
Še datumi, da ne boste zamudili vam ljubih žurov:
20.12. Heavy metal anthems z DJ Šujotom! Če boste želeli (in pili), bo žur trajal tudi dlje kot do polnoči!
24.12. Massacre on Xmass night! Božič ne bo nikoli več isti! Žurka + Metal Dedek Mraz do 4ih zjutraj!
29.12. Prednovoletni Irish night za vse tiste, ki bi radi bili pijani v veseli družbi, a ne morete počakati še dva dni do novega leta."

24. 12. 2007
Prednovoletni žur se bo letos zgodil na isti datum kot lani (30.12.) in na enak način - z ogromno doza metala, veselja in piva. Za dobrovoljno vzdušje vam bomo zavrteli koncert fenomenalnih W.A.S.P.: The Sting - Live at the Key Club, L.A., ki mu bo sledilo žuranje vse do 4h ponoči! Potrudili se bomo, da bi vam ponudili čim več presenečenj in popustov pri nepogrešljivih pitnih produktih! Upamo tudi na prihod enega in edinega Metal Dedka Mraza, ki nosi darila pridnim in nabrca v rit poredne metalce!
Za vas bodo DJali: DJ Gorchy, DJ Chop in DJ Shuyo - Death, Black, Slo-metal, Heavy, Thrash, Glam.... you name it, we have it!

20. 11. 2007
Dirty Skunks sporočajo: "Zaradi koncerta Heavy New Year, ki bo 29.12. v KUD France Prešeren, smo sobotno Fabrko prestavili na nedeljo, 30.12. Tam bomo dan prej proslavljali novo metal leto. Potrudili se bomo, da vam bomo na ta dan v Fabrki nudili čim več presenečenj in popustov pri nepogrešljivih pitnih izdelkih! Prav tako upamo na prihod dedka mraza, ki bo obdaril pridne metalce in brcnil v rit poredne!". /P.G./

ZADNJE OBJAVE
Reportaža
29. 4. 2024
Srd / Ater Era / Britof
Galerija
29. 4. 2024
Srd / Ater Era / Britof / Ayd
Galerija
29. 4. 2024
Inquisition / Demonical
Galerija
26. 4. 2024
Northern Revival
Reportaža
26. 4. 2024
Srd / Ater Era / Britof / Ayd
Reportaža
25. 4. 2024
Dust Bolt / Mortal Strike / Vinegar Hill / Torture Slave
Galerija
25. 4. 2024
Heedless Elegance / NIAMH / Life On Display
Reportaža
24. 4. 2024
Finntroll / Metsatöll / Suotana
KONCERTI & FESTIVALI
29. 4. 2024
Wizard Master, Chains
Channel Zero, Metelkova, Ljubljana
30. 4. 2024
The Ossuary, Motorowl, Wizard Master, Chains
Jugend- und Kulturzentrum Explosiv, Gradec, Avstrija
2. 5. 2024
Sedem Minut Strachu, Usnu?, Urethra
Jalla Jalla, Metelkova, Ljubljana
3. 5. 2024
Heavy Psych Sounds Fest Italy 2024
Teatro Miela, Trst, Italija
3. 5. 2024
Keep of Kalessin, Hate, Kamra
TrainStation SubArt, Kranj
3. 5. 2024
Negative Slug, Her Highness, Béton Brut
Dva Osam, Zagreb, Hrvaška